Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Den Bosch of omgeving? Kies dan voor Basiq Cleaning. Wij zijn er voor de schoonmaak in Den Bosch, maar ook in de rest van Nederland. Bij ons bedrijf vindt u een compleet pakket aan diverse schoonmaakdiensten die beschikbaar zijn voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Wilt u meer weten over de diensten of over ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Lees dan hieronder verder of neem direct contact met ons op.

Flexibele reiniging in Den Bosch

Als flexibel inzetbaar schoonmaakbedrijf in Den Bosch en omgeving zijn wij 24/7 inzetbaar voor vele diverse schoonmaakdiensten. Zo kunnen wij helpen met reiniging na calamiteiten, wanneer deze ook plaatsvinden. Daarnaast hebben we nog vele andere schoonmaak diensten waar u ons voor kunt inhuren zoals gevelreiniging, truckwash of interieurreiniging. Een overzicht van de werkzaamheden waar u ons voor kunt inschakelen vindt u op onze dienstenpagina. Zo weet u in één oog opslag wat wij voor schoonmaak van uw bedrijf of instelling kunnen betekenen. Ons schoonmaakbedrijf is naast Den Bosch ook actief in onder andere Breda, Eindhoven, Tilburg, Oisterwijk maar ook in de rest van Nederland en delen van België.

Schoonmaak in Den Bosch

Bent u op zoek naar de juiste partij om uw schoonmaak in Den Bosch als particulier, bedrijf of instelling aan uit te besteden? Basiq Cleaning is dan de partij voor u. Ons bedrijf bestaat uit een team van professionele en ervaren schoonmakers. Het maakt voor hen niet uit of zij voor u een groot project eenmalig moeten schoonmaken of op regelmatige basis schoon moeten maken in bijvoorbeeld een kantoorpand of het reinigen van een geval. Onze schoonmakers zetten zich altijd vol in. Sinds de oprichting van Basiq Cleaning staan wij al voor kwalitatief schoonmaakwerk voor een scherpe prijs. Dit scherpe tarief kunnen wij u aanbieden omdat wij in de loop der jaren een uitermate efficiënte manier van schoonmaken en werken hebben ontwikkeld met iedereen binnen ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch.

Schoonmaakdiensten Den Bosch

Meer dan tien jaar geleden, in 2008, is Basiq Cleaning gestart als schoonmaakbedrijf in Den Bosch en omstreken. Sindsdien zijn we gegroeid, mede dankzij het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Dit vertrouwen wordt gevormd dankzij de kwalitatieve schoonmaakdiensten die wij leveren, de bewezen resultaten en een flexibele en persoonlijke aanpak. Voordat wij beginnen aan een nieuwe schoonmaak opdracht voeren wij altijd een grondige inventarisatie uit en zetten we de wensen en eisen van de klant op een rijtje. Aan de hand van deze inventarisatie en de wensen en eisen van de klant maken wij een heldere offerte en een uitgebreid schoonmaakplan. Basiq Cleaning biedt, als schoonmaakbedrijf in Den Bosch, een op maat gemaakt schoonmaakplan tegen een scherp tarief.

Meer weten over schoonmaak in Den Bosch?

Van truckwash tot gevelreiniging of glasbewassing: geen klus gaat te ver voor ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch als het om schoonmaken gaat. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van schoonmaak voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Onze experts staan klaar om al uw vragen omtrent ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch en omgeving te beantwoorden.

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken