Spoorwegen en tunnel reiniging

Het reinigen van spoorwegen en tunnels is een vak apart. Basiq Cleaning is hierin gespecialiseerd en ons team van professionele en ervaren schoonmakers staat voor u klaar om te zorgen dat alles tot in de puntjes verloopt.  

Reiniging van het spoor

Basiq Cleaning verzorgt schoonmaakwerkzaamheden op en rondom het spoor. Doordat deze werkzaamheden alleen kunnen gebeuren tijdens de periode dat de treinen niet rijden, de zogeheten buitendienststelling, vergt dit een strakke planning. Vooraf komen we altijd langs voor een inventarisatie, zodat we een duidelijk schoonmaakplan kunnen maken. Zo zorgen we er voor dat alles volgens plan verloopt en dat onze schoonmakers op tijd klaar zijn voor de treinen weer gaan rijden.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer ons team de spoorwegen en tunnels komt schoonmaken, is het niet alleen belangrijk dat dit grondig gebeurt, het kan ook alleen op de tijden dat de treinen niet rijden. Onze schoonmakers maken voor de reiniging van de sporen en tunnels gebruik van verschillende methoden. Zo worden de sporen geborsteld en geveegd, wordt er hogedrukreiniging gebruikt voor het hardnekkige vuil en zijn onze medewerkers in staat om graffiti te verwijderen. Ook kunnen wij uw wanden voorzien van een anti-graffiti coating, zodat vandalisten niet meer aan de slag kunnen met graffiti. Daarnaast is het mogelijk Basiq Cleaning in te huren voor glasbewassing van windschermen en geluidswallen en kan ons team gladheid bestrijden en de sporen sneeuw- en ijsvrij maken.

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen op het gebied van spoor- en tunnelreiniging? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Spoorwegen en tunnel reiniging

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken