Parkeerterreinen en garages schoonmaken

Een parkeerterrein of parkeergarage is belangrijk voor uw industriële bedrijf. Het is niet alleen het eerste wat uw gasten zien, maar het moet ook een veilige en prettige plaats zijn waar medewerkers met een gerust hart hun auto kunnen achterlaten. Een schone en nette garage of parkeerplaats is daarvoor van groot belang. 

Parkeerterrein bestrating reinigen

Het schoonmaken van bestrate gebieden, zoals parkeerterreinen, is bij Basiq Cleaning dagelijkse kost. We reinigen de bestrating van uw parkeerterrein in drie overzichtelijke stappen: 

  1. Het vegen van het parkeerterrein. Zo zorgen we ervoor dat bladeren en ander groot vuil van de parkeerplaatsen wordt verwijderd. 
  2. Het schoonspuiten van uw parkeerterrein. Afhankelijk van de soort bestrating en de aard en hoeveelheid van de vervuiling gebruiken we hiervoor een lage- of een hogedrukspuit. 
  3. Optioneel: een reinigingsmiddel. Soms moeten we reinigingsmiddel inzetten bij het schoonmaken van een parkeerterrein. Onze professionals hebben de kennis en ervaring om te kunnen bepalen welke middelen geschikt zijn voor uw parkeerterrein en de vervuiling waar het om gaat. Goed om te weten: Basiq Cleaning gebruikt alleen reinigingsmiddelen die het milieu niet onnodig belasten. 
  4. Optioneel: gladheidsbestrijding op uw parkeerterrein of bij de ingang van uw parkeergarage. Basiq Cleaning kan voor u deze taak uit handen nemen. Wij bestrijden de gladheid en zorgen er voor dat deze ook voorlopig wegblijft. 

Garage schoonmaken

Heeft u een parkeergarage? Ook dan kunt u Basic Cleaning inschakelen voor het reinigen van de (beton)vloer en de muren. Bijvoorbeeld wanneer er graffiti is gespoten op de muur van de parkeergarage. Wij hebben de kennis en de middelen om snel en doeltreffend de graffiti te verwijderen, bijvoorbeeld door stoomreiniging, chemische reiniging of door stralen. Indien u dat wenst, kunnen we daarna de muur voorzien van een anti-graffiticoating, die ervoor zorgt dat graffiti minder goed hecht aan de muur. 

Andere industriele reinigingsdiensten

Naast het reinigen van parkeerterreinen en parkeergarages is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van industriele reiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten over parkeerterreinen en garages schoonmaken?

Het schoonmaken van uw parkeerterrein of garage kunt u met een gerust hart aan de flexibele, professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat het schoonmaken snel en zorgvuldig wordt gedaan. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Parkeerterreinen en garages schoonmaken

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken