Gevelreiniging

U bent trots op uw bedrijf of appartementencomplex. En u wilt dat uw pand een schone, kwalitatief hoogwaardige uitstraling heeft. Het is immers uw visitekaartje! Want it’s the inside that counts, behalve wanneer het gaat om uw gevel en de buitenkant van uw pand. In dit geval is een grondige en periodieke gevelreiniging precies wat uw bedrijfspand nodig heeft om de perfecte uitstraling te creëren. Vertrouw op de professionele schoonmaak van Basiq Cleaning en uw pand ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. 

Kies Basiq Cleaning voor gevelreiniging

Van woonhuis of flatgebouw tot grote kantoorcomplexen: Basiq Cleaning heeft jarenlange ervaring in gevelreiniging. Van periodieke reiniging tot specialistische schoonmaak van bijvoorbeeld graffitiverwijdering: onze experts voeren het tot in de puntjes voor u uit. Wij werken door heel Nederland en hanteren zeer gunstige tarieven. Wij zijn flexibel, werken snel, efficiënt en veilig. Onze schoonmakers gaan niet weg voordat u tevreden bent. Het spreekt voor zich dat we voor onze schoonmaakwerkzaamheden milieuvriendelijke en duurzame reinigingsmiddelen gebruiken.

 

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken