Gevelreiniging 24/7 Gemotiveerd & vakkundig Voertuigreiniging Schilderwerk Interieurreiniging

Gevelreiniging

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling of aanslag zoals roet, mos, algen of graffiti. Vervuiling of aanslag kan worden verwijderd door middel van de volgende drie methodes die afhankelijk zijn van de schade aan uw gevel.

Gevel reinigen met stoom

Deze methode wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling. Bij deze methode van gevelreiniging wordt er gebruik gemaakt van verwarmd water van temperaturen boven de 100 graden dat met een hogedrukspuit tegen de gevel wordt gespoten.

Chemisch reinigen

Bij deze methode van gevelreiniging wordt er vooraf een chemisch middel op de gevel aangebracht. Dit is een methode die veelal gebruikt wordt voor het verwijderen van verfresten of roet.

Zandstralen

Bij gevels met zware vervuiling wordt er een straalmiddel zoals zand gemengd met water en vervolgens op de gevel aangebracht.

Soort gevelreiniging

Soort aanslag/vervuiling

Reinigen met stoom

Milde aanslag zoals mos of klimop

Chemisch reinigen

Verfresten of roet

Zandstralen

Zware vervuiling zoals graffiti


Meer informatie of een offerte? Neem contact op!


Waarom gevelreiniging

Door jarenlange blootstelling aan extreme weersinvloeden verliest uw woning of bedrijfspand zijn verzorgde uitstraling. Naast dat gevelreiniging de uitstaling verbetert draagt gevel reinigen en onderhoud ook bij aan de levensduur van uw woning of bedrijfspand.

Schade aan uw gevel kan als er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw gevel en de muren binnen het gebouw. Het is van belang dat uw buitengevel vochtwerend is. Als er vocht wordt doorgelaten dan kan dat zorgen voor schade binnen uw gebouw. Gevel reiniging biedt de beste oplossing!

Om schade te aan uw gevel te voorkomen is het verstandig om na gevelreiniging de gevel te laten impregneren. Hierdoor zorgt u ervoor dat er geen water meer door de muur wordt opgenomen of wordt doorgelaten.

Kortom, gevelreiniging of gevelrenovatie kan de uitstraling, levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen.

Gevelreiniging is vakwerk

Dankzij de gevelreiniging van Basiq Cleaning krijgt uw woning of bedrijfspand weer de frisse uitstraling die het verdient, zonder hierbij het voegwerk of de omgeving te beschadigen.

Onze medewerkers beschikken over de kennis en nodige certificaten om iedere klus veilig tot een goed einde te brengen. Zowel bedrijven als particulieren en Horeca instellingen kunnen voor een gevelreiniging bij Basiq Cleaning terecht.

Basiq Cleaning biedt gevelreiniging aan voor elke vervuilde gevel, of uw gevel nu bestaat uit glas, hout, steen of kunststof. Voor elk soort vervuiling op uw gevel heeft Basiq Cleaning een passende oplossing.

Na een gevelreiniging van Basiq Cleaning kan uw gevel er gegarandeerd weer jaren tegenaan.

Meer informatie of een offerte? Neem contact op!
Deze website is gerealiseerd door Wauw Webdesign.