Zandstralen

Industriële reiniging moet grondig gebeuren. Dat kunt u met een gerust hart aan de experts van Basiq Cleaning overlaten. Wij hebben ervaring in industriële reiniging in heel Nederland in tal van bedrijfstakken. Eén van onze expertises is zandstralen. We hebben de technieken, de specialisten en de ervaring om efficiënt en grondig te reinigen door middel van zandstralen. 

Zelf zandstralen? Niet doen.

Wanneer uw industriële bedrijf een grondige schoonmaak nodig heeft, is uw eerste ingeving wellicht om zelf te gaan zandstralen. U kunt de apparatuur daarvoor huren en zelf aan de slag gaan. Toch is zelf zandstralen niet altijd een goed idee. Om écht goed te kunnen zandstralen, is training, ervaring en expertise nodig. Ontbreekt dit, dan kan het zelfs schade opleveren aan uw bedrijfseigendommen. Daarmee kost zelf zandstralen u dus meer geld dan wanneer u kiest voor professioneel zandstralen. 

Zandstralen huren

U doet er verstandig aan om kennis en expertise van zandstralen in te huren bij een gerenommeerd bedrijf in industriële reiniging. Basiq Cleaning is zo’n bedrijf. We combineren een schat aan ervaring met een hoge mate van flexibiliteit en we zijn overal in Nederland inzetbaar. Geen enkel project in industriële reiniging is te groot of te complex voor Basiq Cleaning. Bovendien leveren we altijd maatwerk: we kijken, samen met u, wat uw bedrijf nodig heeft en zorgen voor een offerte én dienstverlening op maat. 

Welke toepassingen zijn er met betrekking tot zandstralen?

Wanneer u Basiq Cleaning inhuurt voor het zandstralen van uw bedrijfspand, kunt u kiezen uit een tal aan verschillende toepassingen van zandstralen. Zo kunnen wij uw bedrijfspand ontdoen van oude verflagen en oude coatinglagen of ruwen wij het beton op ten behoeve van nieuw tegel- of schilderwerk. Daarnaast kunnen wij ook de gevels zandstralen, zodat deze er weer representatief uitzien en uw bedrijf de uitstraling geven die het verdient. Basiq Cleaning is er voor al uw toepassingen van zandstralen. 

Andere industriele reinigingsdiensten

Naast zandstralen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van industriele reiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten over zandstralen?

Industriële reiniging, zoals het reinigen van uw fabriek door middel van zandstralen, kunt u met een gerust hart aan de flexibele en professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat het zandstralen snel en efficiënt gebeurt, zodat u snel weer operationeel bent. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Zandstralen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken