Riool­verstoppingen

Bij calamiteiten wilt u dat dit zo snel mogelijk is opgelost. Dit geldt ook voor een rioolverstopping. Het laatste wat u dan wilt is zelf aan de slag gaan om dit op te lossen. Basiq Cleaning is er daarom om u zo snel mogelijk bij te staan in geval van calamiteiten.  

Riool doorspuiten

Wij kunnen ons voorstellen dat een rioolverstopping enorm vervelend is. Basiq Cleaning is er voor u wanneer dit gebeurt. Met onze jarenlange ervaring in verschillende schoonmaakdiensten is ook rioolverstopping ons niet vreemd. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen wij een rioolverstopping verhelpen. Dit doen wij door het riool bij u ter plaatse te komen doorspuiten. Op deze manier ontstoppen wij het riool en kunt u weer met een gerust hart verder met de dagelijkse bezigheden.  

Meer weten?

Calamiteiten zijn altijd ontzettend schrikken. Of het nu gaat om een brand, storm, overstroming of lekkage, u heeft wel iets anders aan uw hoofd dan het opruimen van de rotzooi. Basiq Cleaning staat daarom voor u klaar, om de schade en vervuiling aan uw huis of bedrijfspand schoon te maken. U kunt vertrouwen op de vakkundige aanpak van Basiq Cleaning, want met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in reiniging en schoonmaak na calamiteiten. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen in geval van calamiteiten? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Riool&shyverstoppingen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken