Dak coaten en impregneren

Het dak moet waterdicht zijn. Dat spreekt voor zich, maar in de praktijk is dit toch niet altijd het geval. Veelvoorkomende redenen dat een dak lekkages heeft, zijn vorschade aan de dakpannen, of een slechte afsluiting door de ophoping van vuil en mos. Gelukkig is daar iets aan te doen: door het dak te coaten of te impregneren verlengt u de levensduur van de dakpannen en maakt u bovendien de reiniging eenvoudiger. Basiq Cleaning kan uw dak voor u coaten of impregneren

Coating van het dak

Het coaten van uw dak biedt u tal van voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat uw dak water- en vuilafstotend wordt, waardoor het reinigen de volgende keer sneller en eenvoudiger gaat. Bovendien verkleint u de kans op (vorst)schade en krijgen mos en algen minder kans om zich aan de dakpannen te hechten. Het coaten of impregneren van dakpannen is dus altijd een goed idee! Voor het coaten van uw dak zijn er verschillende kleurmogelijkheden. Doorgaans wordt er gekozen voor antraciet of zwart, maar ook andere kleuren zijn zeker mogelijk. Omdat het selecteren van de juiste coating voor uw dak of schoorsteen maatwerk is, komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en u te voorzien van een advies op maat. 

Andere dakreiniging diensten

Naast het coaten en impregneren van daken is Basiq Cleaning in meer aanvullende dakreiniging diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Dak coaten en impregneren

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken