Reiniging productieruimtes

In productieruimtes is het belangrijk dat alles goed schoon wordt gemaakt. Zeker wanneer het de voedselverwerkende industrie betreft, is hygiëne van het allergrootste belang. Daarnaast is het belangrijk dat de veiligheid wordt gewaarborgd. Voor alle werkzaamheden op het gebied van reiniging van productieruimtes kunt u terecht bij Basiq Cleaning. 

HACCP reiniging productieruimtes

Is uw bedrijf actief in het produceren of verwerken van levensmiddelen? Dan is het goed om te weten dat Basiq Cleaning uw industriële schoonmaak kan verzorgen conform de HACCP-normen. Onze medewerkers hebben hiervoor speciale trainingen gevolgd en gebruiken alleen schoonmaakmiddelen die zijn toegelaten voor gebruik in de voedselverwerkende industrie. Zo weet u zeker dat de reiniging van uw productieruimtes goed gebeurt. 

Reiniging vloeren productieruimtes

De vloeren van uw productieruimte moeten veilig en schoon zijn. Daarvoor heeft Basiq Cleaning diverse technieken voorhanden. Zo kunnen we vloeren stralen of met stoom reinigen. Daarnaast kunnen we uw vloeren voorzien van een coating, die ervoor zorgt dat vuil zich minder makkelijk hecht. Zo bespaart u kosten en tijd voor schoonmaak. Is de betonvloer glad geworden? Dan kunnen we de vloer van uw productieruimte opruwen. Zo wordt een veilige werkomgeving gecreëerd. 

Flexibele reiniging productieruimtes

Bij Basiq Cleaning leveren we altijd maatwerk en zijn we flexibel inzetbaar. Dat is heel belangrijk in een industriële omgeving, waarbinnen u stilstand en productieverlies zoveel mogelijk wilt voorkomen. Basiq Cleaning begrijpt dit en werkt volgens een planning waarop u kunt vertrouwen. Zo weet u zeker dat de het reinigen van de productieruimte van uw bedrijf het productieproces zo min mogelijk verstoort.  

Andere industriele reinigingsdiensten

Naast het reinigen van productieruimtes is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van industriele reiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten over reinigen van productieruimtes?

Het schoonmaken van uw productieruimtes kunt u met een gerust hart aan de flexibele en professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat het schoonmaken snel en zorgvuldig wordt gedaan. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Reiniging productieruimtes

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken