Beton opruwen

In uw industriële bedrijf staat veiligheid voorop. Uw bedrijf wordt immers afgerekend op het aantal ongevalvrije dagen in de productie. Een gladde vloer die toe uitglijders en valpartijen leidt, is dan ook niet acceptabel binnen uw fabriek of productieomgeving. Het opruwen van het beton van uw vloer is een goede manier om de vloer weer veilig te maken. Bovendien kan het noodzakelijk zijn om de juiste afwerking te kunnen aanbrengen.

Beton opruwen veiligheid

Het opruwen van beton doet u dus voor de veiligheid. U moet er immers niet aan denken dat een medewerker of bezoeker zich zou kunnen verwonden omdat u nalatig bent geweest. Dat kan in het ergste geval zelfs leiden tot aansprakelijkstelling. Voorkom problemen en laat voor de veiligheid van uw medewerkers en uw gasten het beton opruwen door Basiq Cleaning! 

Betonvloer opruwen voor afwerking

Naast veiligheid, is er nóg een reden om uw betonvloer op te ruwen. Soms is het noodzakelijk om de vloer klaar te maken voor verdere afwerking, zoals een gietvloer of het aanbrengen van coating. Hiervoor moet de ondergrond perfect ruw te zijn, zodat optimale hechting is gegarandeerd. Bij een te gladde ondergrond kan de hechting minder goed zijn.

Stofarm opruwen beton

Bij Basiq Cleaning hebben we de beschikking over gespecialiseerde medewerkers én geavanceerde apparatuur. Daarmee kunnen we het opruwen van uw beton zo goed als stofarm uitvoeren. Bovendien leveren we altijd maatwerk en zijn we flexibel. We houden ons aan de met u afgesproken planning, zodat u zo min mogelijk stilstand heeft in uw fabriek en het opruwen van uw beton zo soepel en snel mogelijk verloopt. 

Andere industriele reinigingsdiensten

Naast het opruwen van beton is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van industriele reiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten over beton opruwen?

Het opruwen van uw betonvloer kunt u met een gerust hart aan de flexibele en professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat het opruwen snel en zorgvuldig wordt gedaan. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Beton opruwen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken