Luifels en markiezen impregneren

Een luifel of markies geeft een gevel een heel eigen stijl en identiteit. Het spreekt voor zich dat uw luifel of markies niet alleen schoon en fris moet zijn voor een mooie uitstraling, maar ook zo lang mogelijk schoon moet blijven. Het impregneren van het doek van de luifel of markies is daarvoor de perfecte oplossing. 
 

Bescherming luifel en markiezen door impregneren

Door het impregneren van een luifel of markies kunt u de levensduur ervan aanzienlijk verlengen. Bovendien zorgt impregneren ervoor dat mos, algen en ander vuil minder kans krijgt om zich te hechten aan het doek. Daardoor blijft uw luifel er mooi uitzien en hoeft het minder vaak gereinigd te worden. Al met al veel voordelen dus! 

Hoe impregneren luifel en markiezen?

Bij Basiq Cleaning hebben we de kennis en de materialen in huis om uw luifel professioneel te reinigen en te impregneren. Het is belangrijk dat uw luifel goed schoon is voordat het impregneermiddel wordt aangebracht. Daarom hanteren we altijd het volgende stappenplan: 
Stap 1. Verwijderen van losliggend vuil. Daarvoor gebruiken we een telescoopsteel waarmee we alle hoekjes kunnen bereiken. 
Stap 2. Spoelen met schoon water. Zo kan het vuil losweken van het doek, zodat het uiteindelijk makkelijker te verwijderen is. 
Stap 3. Reinigen met een schoonmaakmiddel. Onze ervaren schoonmakers bepalen welk middel het beste geschikt is en hoe ze uw luifel het beste kunnen schoonmaken. Dat is onder meer afhankelijk van het materiaal van de doek en de aard van de verontreiniging. 
Stap 4. Impregneren. Als laatste stap brengen we het impregneermiddel aan op de luifel. Het middel zorgt ervoor dat water minder kans blijft om in de stof te trekken en dat algen en mos zich slechter kunnen hechten. Het is heel belangrijk dat de markiezen of luifels na het impregneren goed kunnen opdrogen, dus ze mogen pas weer worden opgerold als de doek helemaal droog is.  

Andere luifel- en markiezen diensten

Naast het impregneren van luifels en markiezen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Het is duidelijk: met het impregneren van uw luifels en markiezen door Basiq Cleaning, verlengt u de levensduur aanzienlijk! Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmakers zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Luifels en markiezen impregneren

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken