Vloeren impregneren

Let op! Vloeren impregneren voeren we nooit uit zonder het eerst te reiningen.

Een vloer moet tegen een stootje kunnen. Er lopen immers dagelijks mensen overheen. Zeker wanneer het gaat om een bedrijfspand of een fabriekshal heeft een vloer veel te verduren: veiligheidsschoenen, chemicaliën, olie en vet en ook de wielen van heftrucks of ander rollend materieel. Daarom is het belangrijk om uw vloeren af en toe te impregneren. Zo krijgt vuil geen kans om erin te trekken en wordt het reinigen van de vloer eenvoudiger. 

Impregneren betonvloer

Zeker wanneer u een betonvloer heeft, is het belangrijk om deze goed te impregneren. Het schoonhouden van een betonvloer is immers lastig vanwege de poreusheid van materiaal: vet en vuil trekken er snel in, als u geen maatregelen neemt om dat te voorkomen. Het impregneren van uw betonvloer met een impregneermiddel voorkomt dit. 

Beton impregneren

De professionals van Basiq Cleaning hebben de expertise in huis om te kunnen bepalen welk impregneermiddel voor uw vloer het beste is, aan de hand van de eigenschappen en de samenstelling van de vloer. We spreken graag met u af hoe, hoe vaak en wanneer we uw betonvloer impregneren: daarin zijn we flexibel. Omdat impregneren altijd maatwerk is, verzorgen we dat met de allergrootste zorgvuldigheid. Na het impregneren van het beton van uw vloer kunt u er zeker van zijn dat deze weer voor langere tijd beschermd is tegen vuil en vlekken. Dat verlengt de levensduur van uw vloer. 

Meer weten?

Wat voor betonvloer u ook heeft: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om uw betonvloer te impregneren. Zo krijgt uw bedrijfspand de frisse uitstraling die u wenst. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Vloeren impregneren

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken