Luifel en markies reiniging

Of u ze nu heeft gekozen als zonwering, of om uw woning of winkel een gastvrije uitstraling te geven: een markies of luifel geeft uw pand meteen meer sfeer. Ze staan prachtig, vooral als ze bij de stijl van het gebouw passen. Ze hebben echter wel één nadeel: er kan zich mos of ander vuil op ophopen, wat de mooie uitstraling teniet kan doen. Markiezen en luifels zijn echter best lastig te reinigen. Laat dat dus met een gerust hart over aan de professionals van Basiq Cleaning! 

Laat uw markiezen en luifels
professioneel schoonmaken

Omdat uw markies of luifel in de buitenlucht hangt, wordt het blootgesteld aan alle mogelijke (weers)omstandigheden. Regen, zand, maar ook vogelpoep kunnen dan behoorlijk ontsierend zijn – en het materiaal op lange termijn bovendien aantasten. Zonde, want de blikvanger van uw woning of winkel moet ook een prachtige aandachttrekker blijven! Door ze vakkundig te latenschoonmaken verlengt u de levensduur ervan. 

Kosten markiezen en luifels schoonmaken

Wat het reinigen van uw luifels of markiezen kost, hangt af van verschillende factoren. 

  1. De soort en aard van de vervuiling. 
  2. De bereikbaarheid: is er een hoogwerker nodig? 
  3. Is impregneren nodig? 

Wij komen graag bij u langs om dit met u te bespreken. Daarna krijgt u een offerte op maat: helder en zonder verborgen kosten. U weet waar u aan toe bent en u kunt vertrouwen op schoonmaak van topkwaliteit.
 

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken