Bestrating reinigen

Of het nu om het terras van uw woning gaat, het terrein van uw bedrijf of een horecaterras: schone en nette bestrating geeft het hele pand een betere uitstraling. Daarom is Basiq Cleaning gespecialiseerd in het reinigen van terrassen. Zowel tussen de voegen als de bestrating zelf: Basiq Cleaning zorgt er, met de beste apparatuur en specialistische medewerkers, voor dat uw bestrating op een goede manier wordt schoongemaakt. 

Bestrating schoonmaken in drie stappen

Bij Basiq Cleaning verzorgen we het schoonmaken van uw bestrating in drie overzichtelijke stappen. Onze werkwijze is gestructureerd en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bij het schoonmaken van uw bestrating hanteren we de volgende stappen: 

  1. Het vegen van de bestrating. Zo zorgen we ervoor dat bladeren en ander groot vuil van uw bestrating af is. 
  2. Het schoonspuiten van de bestrating. Afhankelijk van de soort bestrating en de aard van de vervuiling doen we dat met een lage- of een hogedrukspuit. 
  3. Optioneel: reinigingsmiddel. Soms is het nodig om een reinigingsmiddel te gebruiken voor de bestrating. Wij hebben de expertise in huis om te weten welke middelen geschikt zijn voor het materiaal van uw bestrating en de vervuiling waar het om gaat. Het spreekt voor zich dat wij altijd gebruik maken van reinigingsmiddelen die het milieu niet onnodig belasten. 

Kies voor professionele schoonmaak van uw bestrating

Door uw bestrating schoon te houden, verhoogt u niet alleen de uitstraling van uw pand of uw woning, maar verlengt u ook de levensduur ervan. Bovendien voorkomt u dat vuil en vlekken in de bestrating trekken. Met het reinigen van uw terras, oprijlaan of uw terreinverharding blijft deze in topconditie en heeft u er dus langer plezier van.
 

Meer weten?

Wat voor bestrating u ook heeft: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om te zorgen voor snelle en grondige reiniging. Zo verlengt u de levensduur van uw terras of verharding en krijgt uw woning of bedrijfspand de frisse uitstraling die u wenst. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken