Mobiele truckwash

Onze mobiele truckwash op locatie zorgt ervoor dat uw vrachtwagens schoon de weg op kunnen. Een schone vrachtwagen staat immers voor professionaliteit en zorgvuldigheid. U hoeft niet te investeren in een eigen vrachtwagenwasstraat of af te reizen naar een truckwash. Daarmee bespaart u dus zowel tijd als geld: de mobiele truckwash van Basiq Cleaning komt naar u toe, waar en wanneer u maar wilt! 

Truckwash op locatie

Wanneer u gebruikmaakt van onze truckwash op locatie, krijgt u ook toegang tot ons online registratiesysteem waarin wordt gehouden welke vrachtwagens wanneer gewassen zijn en welke behandeling ze gehad hebben. Hierop kunt u zelf inloggen om de facturen te bekijken en de eventuele HACCP-certificaten te bekijken en/of uit te printen als u controle krijgt. 

HACCP truckwash

Natuurlijk werkt Basiq Cleaning volgens de HACCP-richtlijnen. Wanneer wij de binnenkanten van uw trucks gereinigd hebben met het daarvoor geschikte desinfectiemiddel, uploaden we een HACCP-certificaat in het registratiesysteem. 

Duurzame truckwash van Basiq Cleaning

Het systeem dat in de Basiq Cleaning truckwash wordt gehanteerd, is door onszelf ontworpen en milieuvriendelijk. Zo worden oliën en vetten gescheiden, waardoor deze niet meer in de reguliere afwateringskanalen terecht komen. Daarnaast gebruiken wij bij de truckwash uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. 

Waarom kiezen voor de mobiele truckwash van Basiq Cleaning?

  • Snel en efficiënt
  • Truckwash op iedere gewenste locatie
  • Geen vaste contracten
  • Van één vrachtwagen tot compleet wagenpark
  • Gunstige tarieven
  • Online registratiesysteem
  • HACCP-certificaten
  • Landelijke dekking

Truckwash beheer

Heeft u een eigen wasstraat? Ook dan kan Basiq Cleaning u ontzorgen door het beheer van uw Truckwash overnemen. Wij zorgen voor de aan- en afvoer van de wagens, reiniging van de wagens en het beheren van de installatie. U heeft geen omkijken meer naar het onderhoud en het verhelpen van eventuele storingen. 

Reinigen van overige bedrijfsvoertuigen

Naast truckwash reinigt Basiq Cleaning ook al uw overige bedrijfsvoertuigen die niet in de standaard carwash passen. Bijvoorbeeld trucks met oplegger, kraanwagens, bedrijfswagens, trailers, caravans of campers. Van het grondig ontvetten en reinigen van zowel de onder- als bovenzijde, de smeerpunten en andere kwetsbare plaatsen aan en op de carrosserie en het chassis: u kunt het hele wasproces aan ons overlaten.

Andere voertuigreiniging mogelijkheden

Naast mobiele truckwash is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van voertuigreiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Ontdek de voordelen van de mobiele truckwash van Basiq Cleaning. Wij zorgen ervoor dat uw trucks  snel en efficiënt worden gereingd. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

(mobiele) Truckwash

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken