Platte daken reinigen

Het reinigen van een plat dak is verstandig om periodiek te laten gebeuren, omdat het dak een gevoelige factor is voor weersomstandigheden. Een plat dak krijgt een hoop te verduren en door het platte dak te reinigen zorgt u ervoor dat er geen mos, bladeren en ander vuil ophoopt. Hierdoor voorkomt u verstoppingen en aanvullende waterschade. Daarnaast raden wij u ook aan om periodiek de goten en pijpen rondom uw platte dak te laten reinigen. Het vuil dat zich hierin ophoopt kan ook bijdragen aan een verslechtering van de kwaliteit van uw dak en daarmee uw gehele huis of garage. 

Risico's wanneer u uw platte dak niet reinigt

Reinigt u uw platte dak niet periodiek en krijgt u te maken met ophopend mos, blad en vuil dan kan het nare gevolgen hebben voor uw huis, zoals bijvoorbeeld het onstaan van een lekkage. Mos verwijderen en het reinigen van het dak, de goten en de pijpen zorgen ervoor dat uw platte dak niet permanent vochtig blijft en zo is er dus minder kans op vochtproblemen.

Na een dakreiniging is het verstandig om het dak te laten voorzien van een lekdichte coating, om lekkages in de toekomst te voorkomen. Ook verloopt de reiniging dan in de toekomst sneller en soepeler. Basiq Cleaning kan voor u uiteraard zowel de dakreiniging als het aanbrengen van een lekdichte coating verzorgen.

Andere dakreiniging diensten

Naast het reinigen van platte daken is Basiq Cleaning in meer aanvullende dakreiniging diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Schoon genoeg van het vieze dak?

Op zoek naar de specialist in dakreiniging en dakcoating in Udenhout, Oisterwijk, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of in de rest van Nederland?

Platte daken reinigen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken