Hier zit een
luchtje aan

Basiq Cleaning is een flexibel schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt en innovatieve oplossingen op het gebied van reiniging biedt. Vanuit onze locaties Breda, Oisterwijk, Echt, Hoogeveen en Amsterdam werken wij met een enthousiast team van medewerkers.

Wij bieden particulieren, bedrijven en instellingen een landelijke dekking aan reinigingsdiensten. We staan 24/7 voor u klaar om onze handen uit de mouwen te steken. Van gevelreiniging, interieurreiniging, truck wasstraat en mobiele truckwash tot aan schoonmaak- diensten bij calamiteiten.

Flexibel inzetbaar
Ons gemotiveerde team van reinigingsprofessionals staat 24/7 voor u klaar om al uw reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Wij leveren o.a. schoonmaakdiensten in de directe omgeving van Tilburg, Den Bosch,

Breda en Eindhoven. Ook in de rest van Nederland en zelfs in België weten ze ons steeds vaker te vinden.

Gunstige Tarieven
Kwaliteit maar dan wel voor een scherpe prijs. Dat is het motto van Basiq Cleaning. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij al onze schoonmaakdiensten tegen zeer gunstige tarieven aanbieden.

Dit alles maakt Basiq Cleaning tot uw specialist in reiniging! Meer informatie of een gratis en geheel vrijblijvend schoonmaakadvies?

 • Milieubewuste aanpak

  Bij het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden vinden wij het van groot belang dat wij het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom voldoen wij aan de strengste milieu eisen. Gedurende de gehele uitvoering van onze werkzaamheden gebruiken wij producten die voor het grootste deel biologisch afbreekbaar zijn.

 • Deskundig en betrouwbaar

  Onze medewerkers zijn het kloppende hart van de onderneming en worden daarom met zorg geselecteerd. Zij zijn deskundig, hebben oog voor detail, prettig in de omgang en betrouwbaar. Wij investeren voortdurend in de opleiding en training van onze mensen om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

 • Persoonlijke kijk op schoonmaak

  Basiq Cleaning is gestart in 2008 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Dit hebben wij te danken aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. De basis hiervoor wordt gevormd door onze flexibele en persoonlijke aanpak. Iedere nieuwe opdracht begint met een grondige inventarisatie van de locatie en de wensen en eisen van de klant. Dit werken wij uit in een heldere offerte en een schoonmaakplan. Voor elke situatie vinden wij een passende oplossing!

 • Roy Heessels

  Roy Heessels

  Als eigenaar van Basiq Cleaning zorg ik ervoor dat alle afspraken nagekomen worden en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft!

 • Marina Hasselman - van Kempen

  Marina Hasselman - van Kempen

  Ontmoet Marina Hasselman van Kempen, een sleutelfiguur bij Basiq Cleaning sinds 2013. Als expert in financiële administratie zorg ik voor nauwkeurigheid in alle cijfers, met een speciale focus op klanttevredenheid en milieubewustzijn. U vindt mij vaak op onze locatie in Breda, waar ik me wijdt aan financiële taken en klaarsta voor elke nieuwe uitdaging.

 • Mariska van Kempen

  Mariska van Kempen

  Maak kennis met Mariska van Kempen, die sinds 2014 een cruciale rol speelt bij Basiq Cleaning. Als centraal contactpunt coördineer ik de activiteiten over alle locaties en zorg ik voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering. Met mijn inzet voor klantencontact en planning draag ik bij aan de effectieve samenwerking binnen onze teams, en zorg ik ervoor dat klanten steeds op ons kunnen rekenen.

 • Johan Verwoert

  Johan Verwoert

  Ontmoet Johan Verwoert, sinds 2018 een vertrouwd gezicht bij de Truckwash in Hoogeveen en vanaf 2019 de teamleider van deze vestiging. Naast planning en stagebegeleiding, vind ik het belangrijk om actief op de werkvloer aanwezig te zijn. Ik ben er voor mijn team en assisteer waar nodig, zowel bij onze mobiele diensten als in de wasstraat.

 • Ahmed Ahnat

  Ahmed Ahnat

  Hallo, ik ben Ahmed Ahnat. Sinds 2004 ben ik actief in deze branche en leid ik sinds januari 2021 de Amsterdamse vestiging van Basiq Cleaning. Mijn rol omvat zowel planning als operationele taken. Op de werkvloer focus ik op het handhaven van onze hoge servicestandaard, het inwerken van nieuw personeel, en het directe contact met onze klanten, waarbij ik streef naar uitmuntendheid in klanttevredenheid en operationele efficiëntie.

   

 • Marianne Rijnen

  Marianne Rijnen

  Hallo, ik ben Marianne, een vertrouwd gezicht bij Basiq Cleaning. Als teamleider in Breda richt ik me op het onderhouden van een heldere communicatie met zowel ons team als onze klanten. Ik zorg ervoor dat ieders wensen en behoeften naadloos op elkaar afgestemd zijn, om de hoogstaande service van Basiq Cleaning te waarborgen.

 • Amy van Haaren

  Amy van Haaren

  Ontmoet Amy van Haaren, werkzaam sinds 2022 op onze vestiging in Oisterwijk. Als teamleider focus ik me voornamelijk op de planning en coördinatie in Oisterwijk. Mijn inzet is gericht op het creëren van een efficiënte werkomgeving, waarbij ik voortdurend paraat sta om dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Mijn ultieme doel is het leveren van topkwaliteit service aan onze klanten.

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken