Anti mos behandeling

Mos is funest voor luifels en markiezen. Het tast de kwaliteit van het doek aan en verkort de levensduur bovendien aanzienlijk. Het is dus zaak om mos dat aanwezig is, te verwijderen en te voorkomen dat zich nieuw mosaangroei voordoet. Basiq Cleaning zorgt er met een anti-mosbehandeling voor dat uw markiezen en luifels netjes, schoon en mosvrij zijn. 

Mos verwijderen luifels en markiezen

Het is dus wel duidelijk dat mos en algen zo snel mogelijk van uw luifels en markiezen verwijderd moeten worden. U kunt dat het beste door professionals, zoals Basiq Cleaning, laten doen. Want het reinigen van luifels en markiezen is een vak apart – een vak dat wij verstaan. We hebben bijvoorbeeld het materiaal om zelfs de lastigste hoekjes te bereiken, waar u zelf niet of nauwelijks bij kunt komen. Daarnaast gebruiken we professionele reinigingsmiddelen en schoonmaakmiddelen die uw luifeldoek én het milieu niet onnodig belasten. Zo weet u zeker dat de mos van uw luifels op een goede manier wordt schoongemaakt. 

Anti-mosbehandeling voor luifels en markiezen

Met een anti-mosbehandeling van Basiq Cleaning zorgt u er dus voor dat uw luifels of markiezen hun frisse, schone uitstraling behouden. Zeker wanneer uw luifels boven een winkel- of horecapand hangen, is dat van belang: ze zijn onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf. Een pand met luifels of markiezen zonder mos is uitnodigender en straalt betrouwbaarheid uit. Maar ook voor uw woningwaarde is het goed als alles er tiptop uitziet. Het regelmatig laten uitvoeren van een anti-mosbehandeling is dus altijd een goed idee.

Andere luifel- en markiezen diensten

Naast de anti mos behandelinge voor luifels en markiezen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Het is duidelijk: met een anti-mosbehandeling van uw luifels en markiezen door Basiq Cleaning, verlengt u de levensduur aanzienlijk! Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmakers zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Anti mos behandeling

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken