Hydrauliek olie lekkage reinigen

Hydraulische systemen zijn overal te vinden, maar als er hydrauliekolie wordt gelekt, is het lastig om de olie te verwijderen. Een olielekkage van hydrauliekolie is immers hardnekkig en trekt in het oppervlak waarop het lek heeft plaatsgevonden – meestal de vloer van een fabriekshal of het wegdek. Het vergt specialistische kennis en ervaring om lekkage van hydrauliekolie te verwijderen. Gelukkig kunt u vertrouwen op de expertise en de vakkennis van Basiq Cleaning. 

Lekkage hydrauliekolie schoonmaken

Voor het schoonmaken van hydrauliekolie heeft Basiq Cleaning de beschikking over materialen en ervaring die u zelf wellicht niet heeft. Bijvoorbeeld een wegdekreiniger: een gespecialiseerd voertuig met een installatie die voor de schoonmaak van uw buitenruimte kan zorgen. Ook kunnen we onze hogedrukunit met heet water gebruiken om de hydrauliekolie schoon te maken. 

Voor wie verzorgt Basiq Cleaning reiniging van hydrauliek ollielekkage? 

Omdat hydrauliekolie op veel plaatsen wordt gebruikt, ligt ook verontreiniging en lekkage in heel Nederland op de loer. Basiq Cleaning is in heel het land actief en verzorgt het reinigen van hydrauliekolie na lekkages voor onder meer bedrijven, maar ook voor overheden, zoals gemeentes. We leveren altijd maatwerk en we zijn zeer flexibel inzetbaar. Want wij begrijpen als geen ander dat hydrauliekolie na een lekkage zo snel mogelijk verwijderd moet worden – of dat nu overdag is, ’s nachts of in het weekend. 

Andere calamiteiten diensten

Naast het reinigen van hydrauliek olie lekkages is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wat de calamiteit ook is: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om te zorgen voor snelle en grondige reiniging. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een lekkage van hydrauliekolie en snel schoonmaken van belang is. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Hydrauliek olie lekkage reinigen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken