Mos verwijderen

Mosgroei komt op nagenoeg alle soorten daken voor, en kan voor een veelheid aan problemen zorgen. Op platte daken kan mos de afwatering belemmeren, en tussen dakpannen kan zich mos ophopen. Omdat dit tijdens vorstperiodes uitzet, kan dat ertoe leiden dat de dakpannen verschuiven – of zelfs barsten. Dat wilt u te allen tijde voorkomen! 
 

Dak mosvrij maken

Basiq Cleaning kan uw dak mosvrij maken. Is het dak eenmaal schoon? Dan kunnen we, met behulp van impregneren of een anti-mos behandeling , voor zorgen dat nieuw mos zich minder makkelijk zal vormen en hechten. Dit verlengt de levensduur en verhoogt de kwaliteit van uw dak. Bovendien vergemakkelijkt het de volgende periodieke schoonmaakbeurt, waardoor u kosten bespaart. 

Andere dakreiniging diensten

Naast het verwijderen van mos op uw dak is Basiq Cleaning in meer aanvullende dakreiniging diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Mos verwijderen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken