Betonvloer reinigen

Is uw betonvloer in de loop der jaren vervuild geraakt? Dan is het tijd voor een grondige schoonmaakbeurt. Basiq Cleaning is de juiste partij hiervoor. Wij zijn namelijk al jarenlang gespecialiseerd in schoonmaakwerk in diverse categorieën. Van gevelreiniging, tot reiniging bij calamiteiten en dus ook betonvloer reiniging.

Reinigen en ontvetten

Uw betonvloer krijgt vaak veel te verduren. De vloer krijgt te maken met slijtage en het indringen van gemorste vloeistoffen, oliën en vetten. U wilt voorkomen dat de vloer hierdoor blijvende schade of vlekken oploopt. Basiq Cleaning staat daarom voor u klaar. Wij reinigen uw betonvloer op een professionele en overzichtelijke manier. De vloer wordt machinaal gereinigd door middel van een scrobmachine. Vervolgens is het mogelijk de vloer te impregneren of te coaten, zodat de vloer langer beschermd blijft tegen het indringen van oliën en vetten. De vloer kan als laatste stap gepolijst worden, zodat hij weer een frisse glans krijgt.

Onderhoud

De betonvloer is weer helemaal stralend. Nu is het voornamelijk belangrijk dit zo te houden. Een schone vloer in uw bedrijfspand zorgt namelijk niet alleen voor een betere uitstraling van uw bedrijf, ook verlengt u de levensduur van de betonvloer hierdoor. Als u de vloer regelmatig professioneel laat reinigen zorgt dit er namelijk ook voor dat het vuil minder snel in uw vloer trekt en zo blijft hij langer mooi.

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen op het gebied van reiniging van de betonvloer? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Betonvloer reinigen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken