Reinigen koelcellen/huizen

Een koelcel moet regelmatig grondig worden gereinigd. In een koelcel kunnen zich immers schimmels, stof en vetten ophopen. Dat is niet alleen slecht voor de koelcapaciteit van de apparatuur, maar ook niet bevorderlijk voor de voedselveiligheid. Het regelmatig reinigen van uw koelcellen is dus cruciaal. Bij Basiq Cleaning zijn we gespecialiseerd in het schoonmaken van koelcellen en kunt u erop vertrouwen dat dit accuraat en grondig gebeurt. 

Reinigen koelcellen HACCP

Een koelcel reinigen is een vak apart, omdat het moet gebeuren volgens de HACCP-richtlijnen. Onze professionele schoonmakers zijn hierin getraind en gediplomeerd, zodat u zeker weet dat uw koelcel aan deze richtlijnen blijft voldoen en de voedselveiligheid gegarandeerd blijft. Het reinigen van de koelcellen doen we op een gestructureerde wijze met de beste apparatuur, die hoekjes en gaatjes bereikt waar u zelf niet bij kunt komen. Het spreekt voor zich dat we daarbij uitsluitend schoonmaakmiddelen gebruiken die zijn goedgekeurd en gecertificeerd voor gebruik in de voedselverwerkende industrie. 

Waarom uw koelcel laten reinigen door Basiq Cleaning?

Bij Basiq Cleaning werken gespecialiseerde medewerkers met kennis van zaken. Bovendien leveren we altijd maatwerk, op basis van uw wensen en eisen. We leveren de hoogste kwaliteit en zijn zeer flexibel in het aanbieden van onze schoonmaakdiensten. Bovendien kunt u ons overal in Nederland inschakelen. 

Andere verdamper en condensor diensten

Naast het reinigen van koelcellen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wanneer u uw koelcellen regelmatig professioneel laat reinigen door Basiq Cleaning, verlengt u de levensduur ervan én weet u zeker dat u blijft voldoen aan de hoogste voedselveiligheidseisen volgens de HACCP-normen. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmakers zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Reinigen koelcellen/huizen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken