Luifel controle en kleine reparaties

Uw luifel is een belangrijk element in de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Die wilt u dus in een perfecte staat houden. Daar kan Basiq Cleaning u bij helpen. Door te voorzien in een perfecte schoonmaak, het verwijderen van mos en het impregneren van uw luifels of markiezen. Maar hoe goed u ook voor uw luifels zorgt: soms is er sprake van kleine schade. Tijdens het schoonmaken van uw luifel verricht Basiq Cleaning daarom altijd een controle. Kleine schades kunnen we dan ook snel repareren. 

Reparatie doek luifel

Een luifel bestaat voor een groot deel uit doek. Het kan zijn dat na verloop van tijd wat schade ontstaat aan het doek. Kleine scheurtjes bijvoorbeeld, of gaatjes. De experts van Basiq Cleaning zijn ervaren in het reinigen van luifels en kunnen dus als geen ander de conditie van het doek van uw luifel beoordelen. Is er sprake van een kleine schade? Dan beschikken we over de know-how en de materialen om die te herstellen. Zo voorkomt u dat een kleine schade uiteindelijk groter wordt. Dit verlengt de levensduur van uw luifels aanzienlijk. 

Controle luifel

Bij het controleren van uw luifel kijken we naar alle mogelijke schades. Bijvoorbeeld of het bedieningsmechanisme nog intact en compleet is, maar ook naar het doek van de luifel. Zitten er gaatjes in? Kleine scheurtjes? Rafelrandjes? Of laat het op sommige plaatsen los van het frame? We controleren de luifel grondig en indien mogelijk verrichten we, in overleg met u, kleine reparaties ter plekke. Zo weet u zeker dat uw luifel in topconditie blijft verkeren. 

Andere luifel- en markiezen diensten

Naast het controleren van luifels en markiezen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Het is duidelijk: met het controleren en repareren van uw luifels door Basiq Cleaning, verlengt u de levensduur aanzienlijk! Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmakers zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Luifel controle en kleine reparaties

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken