Schoonmaakbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda? Basiq Cleaning is dé schoonmaakservice die veel verschillende diensten biedt zoals gevelreiniging, industriële reiniging en nog veel meer verschillende diensten. Wij bieden voor schoonmaak in Breda een totaalpakket aan, voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Breda? Neem dan contact met ons op of lees snel verder.

Flexibel schoonmaakbedrijf in Breda

Het team van ons flexibel inzetbare schoonmaakbedrijf in Breda staat 24/7 voor u klaar om uw reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Zo zijn wij in te zetten voor gevelreiniging, interieurreiniging, truckwash en nog veel meer. Bekijk onze dienstenpagina voor een overzicht met wat wij voor u, uw bedrijf of instelling kunnen betekenen. Naast Breda verzorgen wij ook de schoonmaak in onder andere Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Oisterwijk, maar ook in de rest van Nederland en zelfs in België is ons schoonmaakbedrijf uit Breda actief.

Schoonmaak in Breda

Als u voor uw bedrijf, instelling of particulier uw schoonmaak in Breda wilt uitbesteden, dan bent u bij Basiq Cleaning aan het juiste adres. Voor het team van schoonmakers van Basiq Cleaning maakt het niet uit of het om een groot eenmalig project gaat of een wekelijks schoonmaak van uw bedrijf. Onze poetsspecialisten gaan er altijd voor de volle 110% voor. Basiq Cleaning staat voor kwalitatief schoonmaakwerk voor een scherpe prijs. Dankzij onze efficiënte manier van werken, kunnen wij de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Breda voor een gunstig tarief aanbieden.

Reiniging Breda

Basiq Cleaning is een schoonmaakbedrijf in en rond Breda die maatwerk biedt op het gebied van reiniging. In 2008 zijn wij gestart en sinds die tijd hebben wij een sterke groei doorgemaakt. Dit komt mede door het vertrouwen dat onze klanten in ons bedrijf hebben. Dit wordt onder andere gevormd door onze flexibele en persoonlijke aanpak. Voordat wij aan een nieuwe opdracht beginnen, wordt eerst een grondige inventarisatie van de locatie gedaan en zetten we de wensen en eisen van een klant op een rijtje. Dit werken wij vervolgens uit in een begrijpelijke offerte en een schoonmaakplan. Ons schoonmaakbedrijf in Breda heeft voor iedere situatie een passende oplossing.

Meer weten over onze
schoonmaak in Breda?

Basiq Cleaning is uw schoonmaakbedrijf in Breda! Van industriële reiniging tot interieurverzorging of truckwash: alles is mogelijk. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor uw schoonmaak in Breda kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen omtrent onze diensten en ons schoonmaakbedrijf in Breda te beantwoorden.

Hoeksteen 16
4815 PR Breda
076 - 532 47 12

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken