Schoonmaakbedrijf Echt

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Echt of omgeving waaraan u al uw schoonmaakwerkzaamheden kunt uitbesteden? Dan moet u zijn bij Basiq Cleaning. Wij zijn een flexibele schoonmaakservice in Echt en de rest van Nederland. Bij ons vindt u een totaalpakket aan schoonmaakdiensten voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Wilt u weten wat wij voor uw schoonmaakvragen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of lees verder.

Flexibel schoonmaakbedrijf Echt

Basiq Cleaning is een flexibel inzetbaar schoonmaakbedrijf in Echt en omgeving. Onze schoonmakers zijn 24/7 beschikbaar voor verschillende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Op onze dienstenpagina kunt u meer informatie vinden over de verschillende schoonmaakdiensten die wij aanbieden. Naast Echt is ons schoonmaakbedrijf ook actief in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Amsterdam, de rest van Nederland en zelfs delen van België.

Schoonmaak in Echt

Uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf in Echt of omgeving? Basiq Cleaning is de partij voor u! Ons team, bestaande uit professionele, ervaren schoonmakers die weten waar zij mee bezig zijn. Voor onze schoonmakers maakt het niet uit of u nu een eenmalige schoonmaakklus heeft of dat u op wekelijkse basis een schoonmaakteam nodig heeft. Onze schoonmakers zetten zich altijd vol in voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Al sinds de oprichting staat Basiq Cleaning voor kwalitatief schoonmaakwerk tegen een scherp tarief. Dit kunnen wij bieden dankzij een efficiënte manier van schoonmaken en werken. Deze werkwijze hebben wij te danken aan onze werknemers, die jarenlange ervaring binnen ons schoonmaakbedrijf in Echt hebben opgedaan.

Schoonmaakdiensten Echt

Al sinds 2008 is Basiq Cleaning actief als schoonmaakbedrijf in Echt en omgeving. Wij zijn in al die jaren flink gegroeid, mede door het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Dit vertrouwen hebben wij verdiend door het uitvoeren van kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk met daarbij de juiste resultaten. Daarnaast staat onze flexibele en persoonlijke aanpak bij ons hoog in het vaandel. Wij starten een schoonmaakklus daarom ook altijd met de uitgebreide inspectie, gevolgd door het uiteenzetten van de wensen en eisen van onze klant. Aan de hand van deze bevindingen stellen wij een offerte en een schoonmaakplan op, waarin uw wensen en eisen zijn opgenomen. Basiq Cleaning levert kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk tegen een scherp tarief als schoonmaakbedrijf in Echt en omgeving.

Meer weten over schoonmaak in Echt?

Van gevelreiniging tot truck wash of reiniging bij calamiteiten, geen klus die onze schoonmakers uit de weg gaan. Wilt u meer weten over de schoonmaak mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Echt? Of heeft u een klus en bent u benieuwd naar de tarieven? Neem dan contact op met ons. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen voor ons schoonmaakbedrijf in Echt te beantwoorden.

Fahrenheitweg 20
6101 WR Echt
0475 - 74 30 00

 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken