Gevelreiniging 24/7 Gemotiveerd & vakkundig Voertuigreiniging Schilderwerk Interieurreiniging

Truckwash Echt

truckwash werkwijze

Basiq Cleaning opent gloednieuwe wasstraat in het Limburgse Echt. Wat ooit is begonnen met het wassen van trucks op locatie heeft zich inmiddels uitgebreid tot een allround reinigingsbedrijf met zo’n 40 medewerkers. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij sinds kort een vaste truckwash locatie geopend in Limburg. Ook hier gelden de kernwaarden waardoor Basiq Cleaning de afgelopen jaren flink door heeft kunnen groeien ‘’kwaliteit leveren tegen gunstige tarieven’’.

De wasstraat is uitgerust met een moderne geautomatiseerde borstelmachine van het merk Stein-bruckner. In combinatie met ouderwets handwerk en professioneel ingewerkte medewerkers garanderen wij altijd het beste resultaat en kunt u weer met een schone truck de weg op. Basiq Cleaning maakt gebruik van een online registratie systeem waar zowel de mobiele wassingen als de wasstraat wassingen in geregistreerd staan, zo kunt u al uw wassingen in een oogopslag terugzien.

 
Wat wij doen:
  • Complete reiniging van alle soorten voertuigen
  • HACCP-reiniging incl. goedgekeurde certificaten
  • Zuur behandelingen
  • Aanbrengen vuilafstotende wax-laag
  • Reconditioneren voertuigen (reinigen cabine, polijsten)
Benieuwd naar alle diensten die wij leveren? Neem dan een kijkje onder het kopje diensten.Wij zijn een NAO-erkende wasplaats in het kader van Hygiëneprotocol PCC Ringrot

Openingstijden wasstraat:

Maandag            08.00 - 17.00
Dinsdag              08.00 - 17.00
Woensdag          08.00 - 17.00
Donderdag          08.00 - 17.00
Vrijdag                  08.00 - 17.00
Zaterdag              08.00 - 14.00

Openingstijden voor of na reguliere openingstijden bespreekbaar!


Nieuwsgierig geworden? kom dan snel langs of neem contact met ons op, U kunt ons vinden vrijwel direct langs de A2/A73 op industrietrein De Berk. De koffie staat klaar en we zien u graag tegemoet!

Fahrenheitweg 20 | 6101WR Echt


Deze website is gerealiseerd door Wauw Webdesign.