Gevelreiniging 24/7 Gemotiveerd & vakkundig Voertuigreiniging Schilderwerk Interieurreiniging

Coaten van daken in Brabant

Basiq Cleaning is de specialist op het gebied van dakcoating. Onlangs waren wij voor een dakreiniging aan de slag in Brabant. Hier hebben wij van diverse woningen de dakpannen van een coating voorzien.

Basiq Cleaning is actief met het coaten van dakpannen in Tilburg, Oisterwijk, Breda, Eindhoven, Den Bosch en omstreken. Ook buiten deze regio zijn wij u graag van dienst op het gebied van dakcoating.

Onlangs hebben wij deze prachtige woning voorzien van een zo goed als nieuw dak door middel van dakcoating. Wij werken met vakbekwame mensen die weten waar ze mee bezig zijn en letten op de details. Bekijk het resultaat van de dakcoating onder op de foto's..

Na het reinigen van het dak hebben we de dakpannen voorzien van een coating, hierdoor zullen de dakpannen beter bestendig zijn tegen water en vuil en is het dak beter te reinigen als deze weer vies is geworden. 

Basiq Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf en heeft naast dakcoating  nog veel meer te bieden. U kunt bij ons ook terecht voor gevelreiniging, dakreiniging, interieurverzorging, graffiti reiniging, mobiele truckwash en meer.  Neem contact op

Scroll left Scroll right

Deze website is gerealiseerd door Wauw Webdesign.