Gevelreiniging 24/7 Gemotiveerd & vakkundig Voertuigreiniging Schilderwerk Interieurreiniging

Glazenwasser
Glazenwasser voor bedrijf en particulier

Glas trekt stof en vet aan. Hierdoor vervagen uw ruiten en neemt het zicht af. Basiq Cleaning heeft een team van vakkundige glazenwassers die uw ramen graag hun glans weer teruggeven. Onze glazenwassers maken bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik van Osmose water. Dit is water waaruit alle mineralen zijn gefilterd. Wanneer het Osmosewater in contact komt met het te reinigen oppervlak neemt het gemakkelijk de vuile bestanddelen op. Hierdoor is het niet meer nodig chemicaliƫn aan het water toe te voegen. Uw ruiten zijn mooi schoon, zonder dat er strepen achterblijven.

Basiq Cleaning reinigt ramen van zowel bedrijven als particulieren. Onze glazenwassers reinigen ramen van hoge kantoorgebouwen en flatgebouwen tot normale woonhuizen. Door gebruik te maken van een telescopische raamwisser kunnen we tot een hoogte van 18 meter uw ramen wassen, zonder dat we daar direct een hoogwerker bij nodig hebben.

Daarom kiest u voor een glazenwasser van Basiq Cleaning

  • Snelle service
  • Reinigen van kozijnen, dakkapellen en andere oppervlakten bij de prijs inbegrepen 
  • Glazenwassen voor bedrijven en particulieren
  • Milieuvriendelijk
  • Eenmalig of op contractbasis

Direct een afspraak maken met de glazenwasser?
Neemt contact op met Basiq Cleaning en onze glazenwasser komt dan snel bij u langs om de situatie te beoordelen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een glasheldere offerte!

Meer informatie of een offerte? Neem contact op!
Deze website is gerealiseerd door Wauw Webdesign.